Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HIDIRELLEZ’DE SOFRALARA KONUK OLDU

Çaycuma Kışla Köyü Değirmenözü Kültür Merkezi Salonunda yapılan Hıdırellez şenliklere katılan MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Songür, Meral Demirbaş ve MHP Çaycuma İlçe teşkilatı, şenlikte vatandaşların sofralarına misafir edilerek, uzun uzun sohbet etme imkânı buldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız verdi. MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Songür, Meral Demirbaş ve MHP Çaycuma İlçe Teşkilatı Çaycuma Kışla Köyü Değirmenözü Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katılarak vatandaşlarla biraraya geldi. Vatandaşlar MHP Zonguldak Milletvekilli Adaylarını bağrına bastı.

BAYRAMOĞLU, SSK PRİMİ KALDIRACAĞIZ.

Gittiği birçok yerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Ahmet Emre Bayramoğlu, bu yönde de tek umudun MHP’de olduğu mesajını verdi.

Bayramoğlu, “Kadınlarımıza çocuklarımıza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman aşımı kaldırılacak, mahkeme ve harç masrafı alınmayacaktır. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında 1400’er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız. Cumhurbaşkanı milletvekili emeklisi aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz” dedi.

SONGÜR, KADIN İSTİHDAMINI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ.

Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceklerini kaydeden MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Şeyma Elmas Songür, “Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız. Yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gideceğiz” diye konuştu. Kadınlara yönelik projelerden de söz eden Songür, “Kadın istihdamını yaygınlaştıracağız. Kadınlara doğum için doğum borçlanma hakkını getireceğiz. Aile birliğinin korunması amacıyla çalışan eşlerin aynı il içinde görev yapmalarını tesis edeceğiz. Girişimci kadınlara yüzde 50’si hibe olmak üzere destek vereceğiz. Şiddete maruz kalan kadınlara adli yardım desteği sağlayacağız ve zaman aşımı mahkeme harç ve masraflarından muaf tutacağız. Sosyal refahı artıracak destekleyici düzenlemeler yapılacaktır. Muhtaç ailelere, harcama kartı hilal kart imkânı sunulacaktır. Kamu arazilerini yoksul vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Yetim ve öksüz evlatlarımıza aylık 100 lira bağlayacağız. Şartlı eğitim ve sağlık yardımını 50 lira artıracağız. Yoksullara yönelik toplu konut yatırımında belediye harçları sıfırlayacağız. Vatandaşlarımız borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılacaktır. 65 yaş aylığı 300 liraya yükseltilecektir.” Dedi.

Daha sonra MHP Zonguldak milletvekili Adayları Çaycuma Seka Caddesinde esnaf gezilerine devam ederek partinin seçim bildirgesini anlatmaya devam ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.05.2015 02:05:09  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2460)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 745 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,035 | Ip Adresiniz: 34.204.3.195 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.