Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk Koltuğunu Sude Demirci’ye Bıraktı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, makam koltuğunu Sude Demirci’ye devretti.

Başkan Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalar kapsamında Gökçebey İmam Hatip Ortaokul Müdürü Muhammet Pirpir öğrencilerinden Sude Demirci ve Kerem Aydemir’i makamında kabul etti.

Öztürk, ziyarette koltuğunu öğrenci Sude Demirci’ye devretti. Sude Demirci Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Muhammet Pirpir’e çiçek verirken, öğrencilere hediyeler veren Başkan Vedat Öztürk yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.

Başkan Öztürk şunları söyledi:

Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda çocuklarımızın daha çok çalışmalarını istiyoruz. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.04.2015 17:20:29  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2691)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 498 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,788 | Ip Adresiniz: 44.200.230.43 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.