Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
EMNİYET MENSUPLARINDAN BAŞKAN SEMERCİ’YE POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ile beraberindekileri makamında ağırladı.

Devrek İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ile beraberindekiler Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, kendilerini ağırladığı için Başkan Semerci’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ziyaret dolayısıyla emniyet mensuplarına teşekkür etti. Polis Teşkilatının ülkenin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, emniyet mensuplarının huzur ve güven ortamını sağlamak uğruna canlarını tehlikeye atarak büyük bir özveri ve cesaretle bu görevlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini belirtti. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170.yıldönümünü kutlayan Başkan Semerci, tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.04.2015 02:43:59  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2637)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 193 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,629 | Ip Adresiniz: 13.59.195.118 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.