Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey sokaklarına kadın eli değdi

Gökçebey Belediyesi ve Zonguldak İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Toplum Yararına Programı (TYP) projesi kapsamında Gökçebey Belediyesine alınan işçilerden 4 bayan, çevre düzenlemesi ile park ve bahçe temizliği yapıyor.

Belediye’de çalışan bayanlar tüm Gökçebey’e örnek olurken, Bayanlar ilçede, çevre temizliği ve düzenlemesi, park, bahçe, mezarlık temizliği ve düzenlemelerinde çalışırken, aile ekonomilerine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı açıklamada, kadınların temizlik işlerini yapmalarının ilçenin temizliğine büyük katkı sağladığını söyledi.

Başkan Öztürk, "Bayan işçilerimiz temizliklerini son derece titiz yapıyor. Geçmiş dönemlere baktığımızda bugüne kadar hiç temizlik işlerine bayan personel alınmamış. Bizler Gökçebey Belediyesi olarak şehrin temizliğine büyük önem veriyoruz. İlerleyen zamanlarda kadın istihdamını arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, daha temiz ve modern bir Gökçebey için yapılan çalışmalara herkesin sahip çıkmasını istedi.”

Park ve Bahçe temizliğinden sorumlu, Songül Aladağ, Rukiye Ustaoğlu, Huriye Akman, Dilber Kuyucu.

Kendilerine böyle bir imkan verildiği için teşekkür eden Songül Aladağ, "Hepimiz de mutluyuz. Arkadaş ortamımız da güzel. Hem evimize katkıda bulunuyoruz hem ilçemizi temiz tutuyoruz. Beklentimiz çalışma süremizin daha uzun olması" dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.04.2015 10:00:30  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2542)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 953 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,389 | Ip Adresiniz: 18.191.228.88 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.