Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
SONGÜR; ‘KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN ADAYIM’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şeyma Elmas Acar Songür, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Aday Adayı Songür, Zonguldak’ın Türkiye’nin ilk 5 ili arasında yer aldığı dönemlerden göç veren bir döneme geldiğini ifade etti. Bir kadın olduğunun altını çizen Songür, “Öncelikle şunun da bilinmesini isterim; ben bir kadınım ve önceliğim de kadın haklarıdır. Gelin görün ki, ülkemizin bu konudaki hali ortadadır” dedi.

SONGÜR; “DEĞİŞTİRMEK İÇİM MHP’DEN ADAY ADAYI OLDUM”

MHP’den milletvekili aday adaylığı konusunda herkesin desteğini gördüğünü belirten Songür, “Benim amacım, Zonguldak’ta bazı şeylerin bazı seviyelere gelmesi, daha sonra da yükselmesidir. Zonguldak çok ciddi bir şekilde göç veriyor. Eskiden ülkenin ilk 5 ili arasına giren bir il olduğumuzu unutmamalıyız. Gençliğin verdiği heyecan ile ve enerji ile bunun yanında da Türkiye’de ve ülke dışında gezdiğim yerlerde gördüklerim ile ilgili bazı projelerim var, bunları gerçekleştirmek istiyorum. Öncelikle şunun da bilinmesini isterim. Ben bir kadınım ve önceliğim de kadın haklarıdır. Gelin görün ki ülkemizin bu konudaki hali ortadadır. MHP çatısı altında bunlara dur demek istiyoruz. Bir şeylerin değişebileceğine bu partide inandığım için bu partiden, MHP’den aday adayı oldum” diye konuştu.

BACIOĞLU; “SİYASETTEKİ KALİTE ARTAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ise, “Biz Türkiye Kamu-Sen olarak, siyasete kadın elinin değmesinin öneminin farkındayız. Kadınlarımızın siyasette bulunması hem bizi memnun eder, hem de siyasetteki kaliteyi artırır. Ben kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Çıkmış olduğu yolda Allah yardımcısı olsun ve yüce rabbim kendisini utandırmasın” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.04.2015 23:11:58  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2270)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 687 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,977 | Ip Adresiniz: 3.239.57.87 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.