Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK PARTİ’DE VADİ’NİN TEK ADAYI ÖZKÜTÜK, GÖKÇEBEY'DE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU.

Ak Parti Zonguldak tek kadın aday adayı Av. Mine Verimcik Özkütük, Gökçebey’de Denge Gazetesinin Bölge Temsilcisi Latif Aydemir ve parti ilçe teşkilatına ziyaret etti.

Aydemir, “Öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri kutluyorum. 7 Nisan tarihinde belirlenecek milletvekili listesinde yerinizi almanız dileğimle başarılar dilerim” dedi.

Zonguldak’a Kadın Eli Değmeli

Ak Parti Zonguldak tek kadın aday adayı Av. Mine Verimcik Özkütük, “Partimizin kurucucu ve yol göstericimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle vurguladığı üzere HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR düsturu ile bu güne kadar Ak Partimizde üzerime üstlendiğim tüm görevleri layıkla yapmanın gayreti içinde oldum.

Partimiz, halkımızın hayır dualarıyla iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar ülkemizde siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda büyük reformlar gerçekleştirdi.

2015 seçimleriyle birlikte Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde çıkılacak; “YENİ TÜRKİYE YOLUNDA” bir ana ve bir milletvekili olarak, yerelde kazandığım bilgi ve tecrübelerimi Türkiye’mize yaymak, bugün ve gelecek kuşaklarımıza olan tarihsel görevimi ifa etmek istiyorum.

90’lı yıllara kadar Anadolu’nun her tarafından göç almış; taşkömürü, demir çelik ve kağıt üretim işletmelerine sahip ağır sanayi kenti Zonguldak, söz konusu tesislerin özelleştirilmesi ve küçülmesi sonucu göç veren duruma gelmiş, aileler parçalanmış, sosyal ve kültürel sorunlar ortaya çıkmıştır.

“ZONGULDAK’IN TEMEL SORUNLARI”

Şayet, Ak Partimizin takdir ve teveccühleri, halkımızın mübarek oylarıyla milletvekilliği görevini Allah bana nasip ederse, kolektif bir ruhla yerel dinamikler harekete geçirilerek, Zonguldak ve çevresinin 20 yıl öncesi gibi istihdamı artırarak tersine göçün yanı sıra ülkemizin kalkınmasının da lokomotifi olacak projeler hayata geçirilecektir.

Bu çerçevede;

1-Batı Karadeniz’in kalkınmasında en büyük itici güç olacak Filyos Vadisi Projesinde ihale süreci tamamlanan limanın inşasına bir an evvel başlanarak tamamlanması takip edilecektir.

2-Bakanlar Kurulunca Endüstri Bölgesi ilan edilmesine karşın Filyos Vadisi’ne bugüne kadar gelmeyen yatırımcıların gelmesi için ülkemiz genelinde hatta yurt dışında tanıtımlar yapılarak yatırımcılar davet edilecektir.

3-Bir yerin kalkınması ve yatırımcıları gelmeye teşvik edecek faktörlerin başında ulaşım imkanları gelmektedir. Bunun için;

a) 2010 yılında Adapazarı- Karasu arasında başlayan ancak bir ilerleme kaydedilmeyen 300 km uzunluğundaki Adapazarı-Karasu-Ereğli-Zonguldak-Bartın Demiryolu hattının bir an evvel tamamlanarak yatırımcıların ve halkımızın hizmetine sunulması,

b)Rehabilitasyon ve sinyalizasyon çalışmalarına başlanan Zonguldak-Ankara Demiryolu hattının temiz ve ucuz enerjiyi kullanabilecek, birim zamanda daha fazla yük ve yolcu taşımaya imkan sağlayacak elektrifikasyonlu hale getirilmesi,

c) Zonguldak’ın Orta ve Doğu Karadeniz ile komşu il Karabük arasındaki karayolu ulaşımı tek yoldan yapılmaktadır. Bu yolun (Gökçebey-Karabük arasının) bölünmüş yola dönüşmesi sağlanacaktır.

4- Ülkemizin stratejik ürünü taş kömür üreticisi tek kurumu olan TTK, yeniden yapılandırılmak suretiyle daha verimli bir kuruluşa dönüştürülecektir.

6- Batı Karadeniz Bölgesinin sebze ve meyve ihtiyaçları Çaycuma Ovası’ndan karşılanmaya çalışılmaktadır. Ancak alanın yetersiz oluşu nedeniyle güçlükler yaşanmaktadır. Bu nedenle Bülent Ecevit Üniversitesine bağlı Çaycuma’da kurulacak Ziraat Fakültesiyle, birim alanda daha fazla miktarda fakat organik sağlıklı ürün yetiştirilmesi yönünde çalışmalar yapılması sağlanacaktır.

7- Ereğli-Zonguldak-Bartın sahilinde yetersiz olan balıkçılık ve buna dayalı konserve üretimi için kurulacak Ziraat Fakültesinin içinde Su Ürünleri bölümünün de açılması sağlanacaktır.

Zonguldak ve ülkemiz adına yapılacak çalışmaların hepsini burada saymaya zamanımız el vermeyecektir. Ana başlıklar halinde izah etmeye çalıştığım yukarıdaki projeler ve partimizin 2023 hedeflerine koşar adım yürümesi hiç kuşku yok ki, Sayın Genel başkanımız ve Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde girilecek seçimlerde mümkün olan en fazla oyun alınmasıyla mümkün olacaktır.

Bu amaçla her zamankinden daha büyük şevk ve heyecan içinde anneliğimizden de fedakârlık ederek, gece demeden gündüz demeden seçimlere kadar kapı kapı dolaşmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Tüm yürekliliğimle ifade ederim ki, partimin teveccühlerine mazhar olduğum takdirde, Ak Parti terbiyesi almış bir kadın olarak ortaya konulacak sinerjiyle milletvekili seçilmenin de ötesinde partimiz her zamankinden daha fazla oy alacağına olan inancım tamdır. Bugüne kadar olduğu gibi partim bana hangi görevi vermiş ise hep başarıyla yerine getirdim. Bundan sonra da aynısı olacaktır.

Son olarak, 2002 yılından bugünde kadar Zonguldak’ımızda Ak Parti’li hiç kadın milletvekilimiz olmadı. Artık Zonguldak’ımıza kadın elinin değmesinin zamanının geldiği kanaatindeyim.

2002 yılından bugünde kadar Zonguldak’ımızda Ak Parti’li hiç kadın milletvekilimiz olmadı. Artık Zonguldak’ımıza kadın elinin değmesinin zamanının geldiği kanaatindeyim.

Ayrıca; Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcımız Sayın Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristleri lanetliyor, sayın savcımıza Allahtan rahmet, ailesine ve aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum.

Berkin Elvan davasını bahane edip ülkemizi karıştırmak isteyen, milletimizin birliğini, dirliğini, huzurunu hedef alan bu karanlık odakları, bu şer yuvalarını lanetliyorum. Kimse Türk Milletinin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Bugün herkes terör denen belanın, terör denen illetin karşısında dimdik ve bir bütün olarak ayaktadır. Gün bir olma, birlik olma acıyı hep birlikte sırtlama, terörü lanetleme günüdür. “dedi.

Ak Parti Zonguldak tek kadın aday adayı Av. Mine Verimcik Özkütük, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve ilçe yönetimiyle bir araya gelerek sohbet etti.

Ak Parti Zonguldak tek kadın aday adayı Av. Mine Verimcik Özkütük’ün Gökçebey’de yaptığı bir dizi ziyaretlerine, İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kotlu, Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Kezban Bacak eşlik ettiler.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.04.2015 17:06:14  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2488)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,606 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,884 | Ip Adresiniz: 54.242.22.247 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.