Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Yalcın Vadi’yi ziyaret etti.

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Opr. Dr. Ercan Yalçın, Devrek-Gökçebey ve Çaycuma ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi gördü.

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Opr.Dr. Ercan Yalcın’ı, Gökçebey’de ilçe Başkanı Sezgin karademir, Eski İlçe Başkanı ali Gücük, ilçe teşkilatı karşıladı.

MHP Gökçebey İlçe Başkanı Sezgin karademir,” MHP Zonguldak Milletvekili aday adayımız Ercan Yalcın’ı bugün ilçemize nezaket ziyareti gerçekleştirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yalcın arkadaşımız bizler için değerlidir. Partimize hizmetleri vardır. Kendilerini milletvekili sıralamasında görmek en büyük arzumuzdur.” Dedi.

“İŞSİZLİKLE BERABER GÖÇ VERİYORUZ”

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Opr.Dr. Ercan Yalcın yaptığı konuşmada; “Genel olarak kaos Zonguldak’ta değil Türkiye’de bulunuyor. Fiili işsizlik yüzde 17’lerde. Kişi başına oluşan dış borç artışa rağmen sadece bölgemizde değil Türkiye’de var. Bir önceki seçimlerde çok anlattılar. Fakat yaşadık ki maalesef istihdamı bırakın bölge göç veriyor. İnsanlar memleketlerini bırakıyor. Giderek küçülüyoruz. Yıllardan beri bir Filyos Projesi var. Cazibe merkezi olması noktasında proje hasıraltı edilmiş durumda. Yaklaşık 10 yıldır buradayım ve yollarımız halen bitmedi ve içler acısı durumda. Zonguldak’ın sorunları işsizlik ve buna benzer sorunlar. Erdemir ve TTK işle ilgili de çözülemeyen sorunlar var. HEMA kapanınca 600 kişide işsiz kaldı. Bölgede çok fazla işsizlik var. Bunların önüne MHP ile geçmeyi hedefliyoruz.

“BİZ BÜYÜMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Ülkücü aday olsun noktasında hiç kimsenin ısrarı olamaz. Biz büyümeyi hedefliyoruz. Kimse ülkücü doğmuyor bu çatının altına girince herkes aynı çatı altındadır. Yahudiler gibi öyle doğarsınız gibi bir şey yok. Ereğli ve Alaplı için söyleyeceğim şey 3 aday adayı yola çıktık. Yola çıkarken de kendi aday adaylığımızı ilan edelim ve sonradan 1 kişi olarak yola devam edelim dedik. Hem propaganda hem de ziyaretler açısından böylesinin daha doğru olduğunu söyledik. Biz görev insanıyız. Böyle bir talebim olmadı. Siyasi hırsım bulunmamakta ve tek isteğimiz ülkenin daha iyi yerlere gelmesidir.

MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Yalcın, Gökçebey MHP İlçe teşkilatına gerçekleştirdiği ziyareti ardından Gökçebey Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Burada gençlerin sorunları dinledi ve her zaman sizlerle beraberim diyerek seçim çalışmalarına devam etti.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.04.2015 15:10:42  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2776)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 689 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,979 | Ip Adresiniz: 34.230.68.214 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.