Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK,‘GÖKÇEBEY’İN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK’

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdiği basın toplantısında, İlçenin “Makus Talihi”nin değişeceğini açıkladı.

Başkan Öztürk bir yıllık icraatlarını anlattı basın toplantısında 108 yeni projeye imza koyduklarını ifade etti. TOKİ Başta olmak üzere, Doğalgaz ve Meslek Yüksek Okulunun gelişmesi ve büyümesi adına önemli çalışmalar yaptığını anlattı. Borç batağı içersinde devraldığını ancak kısa sürede uyguladıkları mali disiplinle gelirleri artırarak yatırıma yöneldiklerini ifade etti.

“YÜKSEK OKULLA BÜYÜYECEĞİZ”

Meslek Yüksek Okulunun genişleyip büyümesi adına başta Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Öztürk, Kaymakam Bünyamin Bilgin ile koordineli olarak önemli çalışmalar yaptıklarına vurgu yaptı. Öztürk, Yüksek Okulunun kurucusu Çanakcı Ailesinin öğrenci sayısının artırılması ve okul binalarının genişlemesi konusunda İlçeye destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Basın toplantısına gazetecilerin yanı sıra, Çanakcılar Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Çakancı, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Çetinoğlu, AKP İlçe Başkanı Lokman Aydın, Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Belediyede ki Daire Amirleri ve personel katıldı.

‘Gökçebey’i Zonguldak’ın cazibe merkezi yapacağız’

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk düzenlediği basın toplantısında görevdeki ilk bir yılını değerlendirdi. Göreve geldiğinde almış olduğu borç batağını mali disiplinle kontrol altına alan ve kısa sürede belediyenin gelirlerini artırarak yatırıma yönelen Öztürk; Gökçebey’i modern bir kent yapma adına gerekli projeleri hazırladıklarını söyledi.

Meslek Yüksek Okulunun genişleyip büyümesi adına başta Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Öztürk, Kaymakam Bünyamin Bilgin ile koordineli olarak önemli çalışmalar yaptıklarına vurgu yaptı. Öztürk, Yüksek Okulunun kurucusu Çanakcı Ailesinin öğrenci sayısının artırılması ve okul binalarının genişlemesi konusunda İlçeye destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Zonguldak’ın Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk basın mensupları, işadamları ve kalabalık bir davetliye düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında göreve geldiğinden bu yana hizmetlerini ve projelerini paylaştı. Gökçebey Kup Et Mangal Lokantasında düzenlenen basın toplantısında davetlilere hitap eden Öztürk, ”Belediyemizin her konuda katkılarıyla Gökçebey halkına ve gençlerimize Futbolda U19 Şampiyonluğu yaşatılmıştır. Yer tahsis edilerek 112 Acil Servis ilçe merkezine getirilmiştir. Eski alt geçidin yeniden düzenlenme çalışması yapılmış ve 1,5 metre yükseltilerek ambulans ve diğer araçların geçiş imkanı sağlandı. Kapalı Pazaryeri için yeni alt geçit yapılması sağlanmıştır. Kahvehane esnafına sigara izmaritlerinin yere atılmasına önlemek amacıyla çöp kutusu dağıtımında toplam 60 adet çöp kutusu dağıtılmıştır. Hastane yeri tespiti ve devrinin yapılışı gerçekleştirilmiştir. Orman Bakanlığından sağlık Bakanlığına yer tahsisi sağlanmıştır. Pazar yeri ve pazarcı esnafının denetlenmeleri ve pazar yerine tartı aleti konulması sağlanmıştır.

“İLÇEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞACAK”

Doğalgaz yapım çalışmaları kapsamında Akmercan firmasıyla sözleşme yapılmış ve çok yakında çalışmalara başlanacaktır.

Alo Cenaze Hizmetleri başlatılarak halkımıza ücretsiz defin işlemleri hizmeti sunulmuştur. Cumhuriyet Meydanı yeniden düzenlenmiştir.

Hibe 310 adet çöp konteynırları alınmıştır.

Üniversite öğrencileri için ücretsiz servis başlatılmıştır.

Küller için özel çöp kovaları yapılmıştır.

Çukur Köyü asfaltlama çalışmaları yapılmıştır.

Çukur Köyü’nün merkeze bağlanması için referandumda çalışmalar düzenlenmiş ve Çukur Köyü’nün İlçemizin 7. mahallesi olması sağlanmıştır.

Domuz Ormanı Mevkiinde mesire alanı için ön hazırlık çalışmaları yapılmış olup bakanlıktan onayı çıkartılmış ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacaktır.

Su borularının yenilenmesi için iller bankasından 2000 metre hibe borular alınmıştır.

Milli Piyango çekilişi ve konser organizasyonu düzenlenmiştir.

On Mayıs Mahallesi çocuk parkı spor aletleri de konularak daha modern bir şekilde yeniden yapılmıştır.

Futbol sahası aydınlatma çalışması yapılmıştır.

Yeni Mahalle Üçburgu Caddesi yol yapımı parke çalışması başlanılmış olup yaklaşık 7000 m2 parke döşemesi yapılmış, yol çalışması halen devam etmektedir.

“GÖKÇEBEYSPOR’U ŞAMPİYON YAPTIK”

Gökçebey Spora belediyemizin katkılarıyla şampiyonluk yaşatılmış ve Süper Amatör Kümeye yükseltilmiştir.

Gökçebey Organize Sanayi kurulması için iş adamları ile bir araya gelip komisyon kurulmuştur.

Agusto deresi genişletme ve ıslah çalışmaları için DSİ Genel Müdürü ile birlikte incelemelerde bulunulmuş ve 2015 Yılı programına alınmıştır. Atatürk parkında peyzaj çalışmaları çevre düzenlemeleri başlatılmıştır.

Irmak havzasına dökülen çöpler toplanıp geri dönüşüm firmasıyla anlaşma sağlanmıştır" dedi.

"GÖKÇEBEY’E ARITMA TESİSİ KAZANDIRILACAK"

İlçedeki çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Vedat Öztürk, alt yapı ve kanalizasyon ihalesinin yapıldığına dikkat çekerek şöyle devam etti:

"TCDD 2.Bölge Müdürlüğü ile görüşülüp tren yollu tel örgü içine alınmış ve istinat duvarları yapılmıştır.

Şehir mezarlıklarında çevre düzenleme çalışmaları yapılmıştır.

Alt yapı kanalizasyon ihalesi yapılmış olup, arıtma tesisi Gökçebey’imize kazandırılacaktır. Üçburgu Mahallesindeki çevre yolunda yol çalışması ve aydınlatılması sağlanmıştır.

On Mayıs Mahallesi alt yapı çalışması başlatılmıştır. Irmak sette projesi başlatılmıştır.

Çay Mahallesi su hattı yenilenmiştir.

Atatürk Caddesi Eski Sağlık Ocağı alanının temizlenmesi ve çevre düzenlemesi yapılmıştır. Ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması, taşınması ve ayrıştırması için sözleşme imzalanmıştır.

Yeni itfaiye aracı alımı gerçekleştirilmiştir.

Yeni makam aracı alımı gerçekleştirilmiştir.

Yeni cenaze aracı alımı gerçekleştirilmiştir.

Yeni kanal kazıcı iş makinesi alımı gerçekleştirilmiştir.

Belediye İş Merkezindeki işyerlerinin üzerindeki haciz kaldırılarak ihale yoluyla satış işlemleri başlatılmıştır.

Çay Mahallesindeki birahanelerin ilçemiz dışına taşınması yönünde çalışmalar neticeye kavuşturulmuştur. Temmuz 2015 tarihine kadar taşınmaları sağlanacaktır.

“İLÇEMİZ TOKİ İLE TANIŞACAK”

TOKİ binalarının yerlerini belirme işinden sonra yukarıdan çekimlerini yapılmış ve çok hızlı bir şekilde TOKİ’ ye başlama startı verilmiş olup İhale aşamasına gelinmiştir. Eski makam aracı yeniden düzenlenerek Zabıta Komiserliğinin hizmetinde kullanmak üzere Zabıta Komiserliği emrine verilmiştir.

Rögarların ve çöp konteynerlerinin ilaçlama çalışması yapılmıştır.

Üçburgu ve Çukur yol genişletme ve temizleme çalışmaları yapılmıştır.

Çay Mahallesi lise yolunda kanalizasyon ve istinat duvarı çalışması yapılmıştır.

İnönü Parkında çevre temizliği yapılmıştır. Çukur mevkiinde refüj ve kavşak çalışması yapılmıştır.

Zabıta Komiserliği tarafından fırın denetimleri yapılmıştır.

İlçe girişindeki köprü korkuluklarının bakım ve onarımı yapılmıştır.

Osmanlılar Sokak ve Tulumoğlu Sokak üzerinde parke ve kanalizasyon çalışması yapılmıştır. Kahyaoğlu Caddesi okul yolunda öğrencilerin güvenli şekilde okula gidip gelmeleri için yol duba çalışması yapılmıştır.

“İMAR YOLLARINI AÇIYORUZ”

İmar Planına göre yeni yol açılması çalışmaları yapılmıştır.

Girişlerimiz neticesinde hayırsever vatandaşımız Kemal Durdu’nun katkıları ile Anadolu lisesine Leyla Durdu çok amaçlı solonu kazandırılmıştır.

Şehir merkezinde daha modern görünüm için aydınlatma çalışmaları yapılmıştır."

"YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANITTIK”

Gökçebey’in yöresel yemekler ve tanıtım organizasyonu düzenlendiğini ifade eden Başkan Öztürk açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Gökçebey yöresel yemekler ve tanıtım organizasyonu düzenlenmiştir.

Domuz ormanında kanalizasyon ve yol çalışmaları yapılmıştır.

Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan’ın Gençlik Merkezinde Gökçebeyli bayanlara doğal tasarım kursu vermesi sağlanmıştır.

Yeni Emniyet Amirliği hizmet ve sosyal tesis binası için çalışmalar başlatılmıştır.

Çanakkale Şehitleri anısına sergi düzenlenme çalışması yapılmıştır.

Elektrik hattının yer altına alınması projesi onaylanmış ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacaktır.

Öğrencilerimize her konuda maddi manevi destek verilmiştir.

Kış mevsiminde kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülerek halkımızın mağduriyeti önlenmiştir.

Belediyemizce oturma bankları yapılarak ihtiyaç olan yerlere dağıtımı sağlanmıştır. Belediyemizce bekleme durakları yapılarak belli yerlere montajı sağlanmıştır.

Belediyemizce Anadolu Lisesinde yangın tatbikatı düzenlenmiştir.

Gaziler Köprüsünün korkulukları yeniden yapılmıştır.

Kurban Bayramında halkımızın keseceği kurbanlar için ücretsiz kurban kesimi sağlanmıştır. Umuma açık olan tuvaletlerin gerekli bakım ve onarımları yapılarak ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

İlçemize firmaların reklamlarını sergilemeleri amacıyla yeni bilbord yapımı konusunda ihale yapılacaktır.

Yeni Caminin altındaki tuvalet sökülerek modern bir tuvalet yapılması için çalışmalar devam etmektedir.

Sahipsiz köpekler için Köpek Barınağı yapılmış ve bir aracımız ilçemizdeki başıboş köpeklerin toplanarak barınağa naklinin sağlanmasında görevlendirilmiştir.

Yeni Terminal projesi çalışmaları devam etmektedir.

Mevcut terminalin yeniden düzenlenmesi projesi devam etmektedir.

Terfi Bendi belediyemizin girişimleriyle temizlenmiştir.

İlçemize Huzur Evi yapımı projemiz devam etmektedir.

İlçemiz girişine ikinci köprü projemiz devam etmektedir.

Kapalı Pazaryerinin yanındaki Vakıflara ait 3500 m2 arazinin otopark olarak düzenlenmesi ile ilgili projemiz devam etmektedir.

İmar İşleri Fen İşleri, Harita İşleri ayrılarak ayrı servisler olarak çalışmaları sağlanmıştır. İsmetpaşa Caddesinde tek yön trafik projemiz devam etmektedir.

Yüklenici firmanın müteahhit karının % 12’den % 6’ya düşmesi sağlanarak daha fazla elaman çalıştırma imkanı sağlanmıştır.

İşkur Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında belediyemizde 15 adet personel çalışması sağlanmıştır.

Belediyemizin ihtiyaç duyulan birimlerine personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni personel alımları yapılmıştır.

Zabıta Komiserliği ve İtfaiye Amirliğinde çalışan tüm personelin kıyafetleri yenilenerek belediyemize yakışık hale getirilmiştir.

Garaj Amirliğindeki araçlarımız için yıkama-yağlama yeri yapılmıştır.

Meclis kararı ile ilçemizde tavuk çiftliklerinin kurulması yasaklanmıştır.

Afet Evleri ve İmam Hatip Lisesi asfalt yol çalışmasında 1600 M2 Parke yol döşemesi yapılmıştır.

İlçemizin daha fazla yeşil alana sahip olması amacıyla ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılmış ve toplam da 500 ağaç dikimi gerçekleştirilmiştir.

Milletbahçe Caddesinde mevcut köprünün genişletme ve korkuluk çalışması yapılmıştır. Anneler Günü etkinliği düzenlenmiştir.

Araç Muayene İstasyonu Çalışması yapılmıştır.

Gökçebey ilçe girişi yol asfaltlama çalışmaları yapılmıştır.

Atatürk Caddesinde bakım onarım çalışmaları yapılmıştır.

Kurban Bayramı kutlamaları düzenlenmiştir.

Belediye Hizmet Binasının yenilenmesi çalışmaları yapılmıştır.

Akıllı sayaçlar için Kredili Yükleme Merkezi kurulmuştur.

Cadde üzerindeki çöp kutularının yenilenmesi çalışması yapılmıştır.

Gökçebey girişi çevre düzenlemesi yapılmıştır.

Gökçebey merkeze getirilen dağ suyu şebekesi yenilenmiştir.

Davutoğlu, Bozoğlu ve Cılgıroğlu Sokakların yol parke çalışması yapılmıştır.

Gaziler Yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması yapılmıştır.

Kılınçarslanlar Caddesinde yol asfaltlama çalışması yapılmıştır.

On Mayıs Mahallesi Bahar Sokakta yol çalışması yapılmıştır.

Üç burgu yol asfaltlama çalışması yapılmıştır.

Yılbaşı eğlenceleri düzenlenmiştir.

Bahar aylarında çevre temizliği, yol yıkama ve ağaç budama işleri yapılmıştır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için belediye sosyal tesislerimizde eğlence düzenlenmiştir. Göreve başladığımız günden itibaren çöp toplama ve temizlik hizmetleri hızlandırılmıştır.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE

Gönderen:  İsmail KAZLI
Tarih:  30.03.2015 10:17:45
Mesajı: Latif kardeşim bu kadar yapılmış olan hizmetin karşılığında bir yorum yok sadece diğer facebok sayfalarında dedikodu ve insanlar üzerinden yorumlar var anlamak gerçekten çok zor


Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.03.2015 21:24:54  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3798)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 4,184 | Toplam Ziyaretçi: 11,918,462 | Ip Adresiniz: 3.91.245.93 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.