Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ALİ AYDEMİR GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Gökçebey’in Eşraflarından, Gökçebey Belediyesi Eski Başkanı Merhum Saim Aydemir’in Babası Ali Aydemir Toprağa Verildi

Yeni Camide Kılınan Öğle Namazına Müteakip Toprağa Verilen Aydemir’in Cenaze törenine, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Eski Belediye Başkanı Zeki Kılınçaslan, CHP Milletvekili aday adayları Şerafettin Turpçu, Harun Akın, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çaydeğirmeni Belediyesi Eski Başkanı Enver Uslubaş, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın babası Cemil Ulupınar, tanınmış işadamları, Devrek, Gökçebey, Çaycuma esnafları yanı sıra çok sayıda ilçe sakinleri ve Aydemir’in yakınları katıldı.

Gökçebey bir çınarını daha kaybetti. Gökçebey ilçe eşraflarından olan (Bayi Ali) lakaplı Ali Aydemir (88) yaklaşık bir ay tedavi gördüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Gökçebey Belediyesi Cenaze aracı ile ilçeye götürülen Ali Aydemir için Yeni Camide cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından önce evinin önüne getirilen merhum Aydemir için Kuran-ı Kerim okundu, kız kardeşleri (Merhume)Fatma, Hacer, (merhume) Emine, Hanife ve Naciye, Eşi Zehra Sönmez, oğulları Celal, Mustafa, Arif, Cemal, Kenan, kızları Sevim, Armağan, Nurşen, Songül ve Özlem, Damatları; Doğan Süle, Nail Özkan, Vedat Karademir, Hasan Bağbaşı, Eniştesi; Cemal Öztürk, torunları ile aile yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenaze daha sonra Yeni Camii’ye getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydemir Aile Kabristanında gözyaşları ile toprağa verildi.

Cenaze törenine; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Eski Belediye Başkanı Zeki Kılınçaslan, CHP Milletvekili aday adayları Şerafettin Turpçu, Harun Akın, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çaydeğirmeni Belediyesi Eski Başkanı Enver Uslubaş, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın babası Cemil Ulupınar, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, AK Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, Karademir Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Karademir, Eski İl Genel Meclis Üyesi Raci Karademir, CHP Eski İlçe Başkanı Alirıza Karademir, Gökçebey Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, Şoförler Odası Başkanı Recep Özer, Aydemir Kerestesi Ltd.Şti sahibi Engin Aydemir’in yanı sıra çok sayıda esnafı, köy muhtarları ve ilçe halkı katıldı.

CENAZEYE KATILAMAYANLARDAN TAZİYE

Bu arada cenaze törenine katılamayan Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen, Gökçebey’in eski Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Umut Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun, 22. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Şeref Aydınlı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaycuma Belediyesi Eski Başkanı Mithat Gülşen, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’in yanı sıra çok sayıda vatandaş telefonla taziyelerini bildirdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

     

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE

Gönderen:  şenol öztürk
Tarih:  1.03.2015 22:18:42
Mesajı: Rabbim rahmetli olan ALİ AYDEMİR abimize gani gani rahmet ve mağfiret etsin.Geride kalan tüm aydemir aile efradına, sevenlerine sabrı cemil ihsan etsin.


Gönderen:  Fazıl AYTAŞ
Tarih:  2.03.2015 00:15:38
Mesajı: Cuma günü İstanbul'daki teyzemi kaybettim o nedenle her iki cenazeye katılamadım, Her iki büyüğüme Allah'tan Rahmet diliyorum, Mekanları Cennet olsun.


Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.03.2015 17:53:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3602)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,183 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,619 | Ip Adresiniz: 18.116.51.117 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.