Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Creavit Branch ile Banyolarınıza bahar geliyor

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla da öne çıkıyor.

Banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, ayrıntılara gösterdiği özenle fark yaratıyor. Doğru seçilen armatürler düşlediğiniz banyoyu yaratırken evinizin şıklığını tamamlıyor. İlhamını bahar dallarından alan Branch Armatürler banyolarınıza zarif ve estetik dokunuşlar getiriyor. Adını ağaç dalına benzeyen kumandasından alan armatür serisi, suyun akışına yön verirken baharın enerjisini evlerinize taşıyor. İşlevsel ve pratik kullanımıyla da öne çıkan bu ürün keyif veren banyoların vazgeçilmezlerinden biri olacak gibi görünüyor. Joystick kumandalı Branch armatürün, çanak lavabolar için uzun seçeneği de bulunuyor. Creavit armatürler, markanın zengin ürün yelpazesinde yer alan lavabo seçenekleri ile birlikte kullanıldığında banyolarınızda mükemmel bir bütünlük oluşturuyor.

Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin %40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmet ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Creavit bünyesinde Amerika’ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriyor. Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak büyümesini istikrarlı olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’de yeni bir showroom açan Creavit, ülkemizde vitrifiye alanında bu başarıyı gösteren iki firmadan biri sayılıyor.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.02.2015 06:23:23  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2461)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,512 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,790 | Ip Adresiniz: 3.82.58.213 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.