Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY BELEDİYESİ HAYVAN BAKIM EVİNDE 24 SAAT HİZMET

Gökçebey Belediyesi yoğun yağan kar ile mücadelenin yanı sıra doğanın parçası olan sokak hayvanlarının yiyeceksiz kalmamaları için tedbir aldı.

Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Sağlam, “Belediye hayvan bakım evi, soğuk kış günlerinde sahipsiz ve bakıma ihtiyaç duyan hayvanların hem sağlık kontrollerini yaparak, yiyecek ve barınma imkânı da sağlıyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Gökçebey’de yaşayan insanların olduğu kadar diğer canlıların da yaşam hakkına saygı duyulması gerektiğini ifade eden Belediye Veteriner Hekimi Fuat Sağlam “Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının yiyeceksiz kalmamaları için tedbir alıyoruz. Zonguldak Hayvan Hakları Derneğinden temin edilen 25 çuval (375 kilo) hazır mama, hayvan severlerden barınağımıza verilen makarna- ekmek, bölgemizdeki tavuk çiftliklerinden alınan tavuklar pişirilerek barınağımızda ve sokakta bulunan tüm hayvanlara beslenmesi yapılıyor. Özellikle yoğun geçen kış şartlarda sokak hayvanları her gün düzenli olarak beslenmeleri yapılmaktadır.

Ayrıca, son bir hafta içinde barınağımızda üç aylık ayağı kırılan sokak hayvanına platin takılarak yürümesi sağlanmıştır. Yine kemik erimesi olan 4 aylık sokak hayvanın ayağına atele takılarak yürümesi sağlanmıştır. Belediye hayvan bakım evi, soğuk kış günlerinde sahipsiz ve bakıma ihtiyaç duyan hayvanların hem sağlık kontrollerini yaparak, yiyecek ve barınma imkânı da sağlıyoruz.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.01.2015 09:13:07  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2741)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 65 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,936 | Ip Adresiniz: 3.144.36.141 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.