Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Üniversitelilerden Uyuşturucu eylemi

Zonguldak’ta sentetik uyuşturucu kullanarak hayatını kaybettiği ileri sürülen 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Miraç Kefeli için ailesi, yakınları ve arkadaşları tarafından 'bonzai' karşıtı eylem düzenlendi.

Zonguldak Madenci Anıtı’nda gerçekleştirilen eylemde aile ve yakınları adına konuşma yapan Cengiz Çağlayan, “Miraç’ın ölümüne sebep olanlarla sonuna kadar savaşacağız, gerekirse inlerine girip oradan çıkaracağız. Başka Miraçlarımız ölmesin. Anneler, babalar evlatlarımıza sahip çıkalım. Her şeyin başının sevgi olduğunu unutmayalım” dedi.

Daha sonra grup Gazipaşa Caddesi üzerinden valilik binası önüne sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Daha sonra sentetik uyuşturucu kurbanı Miraç Kefeli için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yürüyüşe vatandaşlar da destek verdi.

ACILI BABA: “KİMSE BENİM ÇOCUĞUM BUNU YAPMAZ DEMESİN”

Hayatı boyunca uyuşturucu satıcılarının peşinde olacağını ifade eden acılı baba Erhan Kefeli, “Biz Miraç’ımızı kaybettik. Bu saatten sonra başka Miraçlar ölmesin tek niyetimiz bu. Bundan sonraki yaşamım Miraç’ın katillerini bulmak olacak. Her zaman bu işlerin takipçisi olacağız. Çocuklarımız ölmesin diye bugün böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Hiçbir aile, 'benim çocuğum yapmaz' demesin, ben de 'benim çocuğum yapmaz' diyordum” dedi.

Diğer çocuğunun da Pamukkale Üniversitesi’nde felsefe okuduğu öğrenilen anne gençlere seslendi. Anne Özlem Kefeli yaptığı açıklamada, “Söyleyecek çok şey var. Oğlum gitti benim. Tek amacımız artık bu maddeyi gençler kullanmasın. Bunu satanlar cinayet işliyor. Benim çocuğum sevgisizlikten ölmedi, benim çocuğumu kandırdılar, cebindeki parası yüzünden öldü. Oğlumu, bizi kimse düşünmedi. Amaç oğlumun parasını kullanmaktı. Gençler cahil onlara ne deseniz yaparlar, kandırmak çok kolay. O kadar akıl verdim ben ona. El bebek, gül bebek büyüttük. Bütün herkes şahit. Ama bu çocuğu buna nasıl alıştırdılar, nasıl kandırdılar, nasıl aklına girdiler bilmiyorum. Miraç belki yaşasa sakat olarak yaşayacaktı. Miraç içen bir çocuk da değildi. Tek nefeste öldü benim çocuğum. Bütün gençler duysun kimse bana bir şey olmaz demesin. Hayalleri çoktu Miraç’ın okulunu bitirip gemici olacaktı, bahriyeli askere gidecekti” şeklinde konuştu.

Gençler ve Miraç'ın ailesi ellerindeki pankartlar ile çevreye mesaj vermeyi ihmal etmedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.12.2014 04:26:52  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2379)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,587 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,865 | Ip Adresiniz: 3.238.64.201 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.