Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN BAŞLI, GÖKÇEBEY HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Gökçebey Sınırlı Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif başkanı Kadir Başlı, “Yönetim kurulu üyelerimizle uyum içinde çalışarak müşterilerimize en iyi hizmet vermeye çalışıyoruz.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Başlı,” Bizler önce Gökçebey’de yaşayan vatandaşlarımızı ve tüm taşımaya ihtiyacı olanlara en iyi hizmeti vermek için yola çıktık. Bu alanda hizmetin en güzelini vermeye çalışıyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik. Bu konuda özelikle bizlere sahip çıkan Gökçebey halkına teşekkür ediyoruz.

Bizler Kooperatifi yönetimi olarak önce araçlarımızın temizliğine ve bakımına dikkat ediyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizin en büyük prensibimizdir. Bizleri taşımacılık alanındaki en büyük rakibimiz yine kendimizdir. Zaman zaman Müşterilerin araçlarda unuttuğu eşyalar, yönetim büromuza getirilip bize teslim ediliyor. Ve bizde, Vatandaşlarımıza teslim ediyoruz.

Ayrıca, yıllardır hizmet özlemi çeken Gökçebey’inde sorunlarının çözülmesi için mücadele verenleri izliyoruz. Bu konuda bizlerde maddi ve manevi desteğimiz neyse elimizden geldiği kadar veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünce ile yeni yıla sayılı günler kala; 2015 yılının huzur ve barış getirmesini diler, tüm Gökçebeylilerin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.12.2014 04:04:18  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2551)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,437 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,557 | Ip Adresiniz: 3.141.24.134 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.