Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR’A YOĞUN ZİYARETÇİ AKINI

Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gelik Belde Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Özbağı Eski Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Karapınar Eski Belediye Başkanı Ercan Kınanç ve Bakacakkadı Belde Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cumhur Kalaycı, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe edilen Vidanjör için Ulupınar’a teşekkür ederken, Bakacakkadı Beldesinin ihtiyaçları doğrultusunda kendisinden destek talep etti. Bakacakkadı Beldesine yapılması planlanan 500 konutluk TOKİ Konutları için Serbest Bölgeler Genel Müdürü ile görüşüldü. Bakacakkadı beldesinde 100 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan Mesire alanı ile ilgili Orman Genel Müdürü ile görüşüldü.

Gelik Belde Belediye Başkanı Burhan Sezgin ise, Gelik Belde sınırları içerisinde oluşan Obrukların sonucunda bazı vatandaşların evlerinde çatlaklar oluştuğunu ve bu evlerde oturanların tedirginliğini Milletvekili Ulupınar’a iletti. Burada yaşayan vatandaşlarınkorku içerisinde evlerinde kaldıklarını ve bununla ilgili çalışmaların biran önce yapılması için destek talep etti. Bu konu ile ilgili Afet Acil Durum Başkanı ile görüşüldü. Gelik Belde Belediyesi olarak Gelik’e spor sahası kazandırılması konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarından randevu talep edildi ve önümüzdeki günlerde konu Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarına iletilecek.

Karapınar eski Belediye Başkanı Ercan Kınanç ve kapanan Özbağı eski Belde Belediye Başkanı İsmail Gözlü’de Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerin değerlendirmeleri yapıldı.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA VE ULUPINAR’A PORTRE.

Zonguldak’tan gelen Aysel Karataş ve kızı Sena Karataş, AK Parti’nin haftalık olağan gurup toplantısına katıldı. Toplantının ardından misafirler Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirirken, Sena Karataş, Başbakan Davutoğlu için yapmış olduğu portresini hediye etti. Portresi için çok teşekkür eden ve çok mutlu olduğunu ifade eden Başbakan Davutoğlu, misafirler ile kısa bir süre sohbet etti. Sena Karataş ve Aysel Karataş, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret ederek, Sena Karataş’ın Ulupınar için yapmış olduğu portresini hediye etti.

AK PARTİ DEVREK İLÇE BAŞKANI SERDAR KELEBEK VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ UĞUR ERDEM’İN ZİYARETİ.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve Yönetim Kurulu üyesi Uğur Erdem, AK Partinin haftalık olağan grup toplantısına katıldı. Toplantının ardından Başbakan Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren heyet, önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Devrek ilçe kongresi için davetlerde bulundu. AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İlçe kongremizi önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Bu yüzden başta bölge Milletvekillerimiz Özcan Ulupınar, Köksal Toptan ve Ercan Candan başta olmak üzere bazı siyasetçilerimizi ilçe kongremize davet etmek üzere geldik. Dedi.

İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRÜ HAYRİ BULAZAR’DAN ULUPINAR’A NEZAKET ZİYARETİ..

Zonguldak Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hayri Bulazar’da Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a Bulazar’a ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Zonguldak’tan Erdal Aydın ve Devrek’ten Veli Bükrü, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret edenler arasındaydı.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.12.2014 04:36:35  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3652)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 574 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,636 | Ip Adresiniz: 18.116.118.244 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.