Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE KUP OTEL VE CENNET BAHÇESİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, ・@(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası’nın açılış kurdelesini keserek halkın hizmetine açtılar.

Açılışa; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, İş Adamı Cemil Ulupınar, Çanakçılar Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu, Gökçebey İlçe Müftüsü Veyis Susam, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Emekli Öğretmen Zeki Kılınçarslan, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, Burhan Kodaman, Çarşı içi Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş, Yerel Sanatçımız Ramazan Aydemir’in yanı sıra çok sayıda davetliler katıldı.

(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasını gezen Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Gökçebey’e ahşaptan yapılmış Kup Otel ve içkisiz Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasına ihtiyacı vardı. Bu eksikliği de Recep Postal arkadaşımız gidermiştir. Az önce hem otel bölümünü hem de lokanta bölümünü gezdik. Ve gördük ki hiçbir masraftan kaçınılmamış dört dörtlük yapılmıştır. Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası işletme sahibi Recep Postal’ı kutluyorum. Bu güzel mekânın Zonguldak’a ve Gökçebey’e hayırlı olsun der bol kazançlar diliyorum” dedi.

Gökçebey İlçe Müftüsü Veyis Susam tarafından dua okundu. Ardından; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, (İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası’nın açılış kurdelesini keserek halkın hizmetine açtılar.

(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası işletme sahibi Recep Postal, açılışa gelen davetli misafirlere ızgara köfte,salata, ayran ikramında bulundu.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.11.2014 23:53:34  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (5687)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,611 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,889 | Ip Adresiniz: 44.195.23.152 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.