Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Gökçebey ilçesine bağlı Çukur köyü’nün Durdubaşoğlu, ( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoğlu( Cambazlar Sk, İshakoğlu Sk) bağlılarının birleşerek Çukur Mahallesi adıyla Gökçebey Belediyesine bağlanmak için yapılan referandumda sandıktan 'Evet' çıktı.

Yapılan referandumda 439 seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yapılan referandum sonucu kullanılan 439 oydan 5 oy geçersiz sayılırken 320 'Evet' olurken, 114 kişide 'Hayır' oyu kullandı. Oluşan sonuca göre, Çukur köyü’nün Durdubaşoğlu, ( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoğlu( Cambazlar Sk, İshakoğlu Sk) bağlılarının birleşerek Çukur Mahallesi adıyla Gökçebey Belediyesine katılmaya hak kazandı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Bugün burada yapılan referandum bizim için bir başlangıçtır. Belediyecilik hizmetlerinden faydalanmak isteyen ve belediyeye sınır olan diğer köylerimizden Gaziler, Veyisoğlu ve Uzunahmetler köy sakinlerinde aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz. Gökçebey, bu şekilde katılım sağlandığı takdirde onlara da en güzel hizmeti getirme gayreti içerisinde olacağız. İlçe merkez nüfusu 10.bin üzerine çıktığımız taktirde İktidar partisinin velinimetlerinden daha çok faydalanacağız. Bizler göreve gelirken halkımıza hizmet sözü verdik. Verdiğimiz hizmet sözlerini bir bir gerçekleştirmenin mutluluğunu hep beraber yaşayacağız.” Dedi.

 

 

 

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.11.2014 23:30:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2979)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 784 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,074 | Ip Adresiniz: 54.210.126.232 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.