Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
2014 YILI GÖKÇEBEY KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ KASIM AYI OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

Gökçebey Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin,” 2015 Yılı Bütçesinin 2.000.000 TL’dir. 2015 yılı çalışma programı görüşülüp karara bağlanırken, muhtarların talepleri de dinlendi.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İzzet TURPÇU, 2014 yılında yapılan Köy yollarının % 78 inin asfalt işleminin bitirildiğini geri kalan kısımlar için Köy içi parke çalışmalarının devam ettiğini ve Köy içme suyu çalışmalarında susuz köyün olmadığını, fakat yaz aylarında suların tarım amaçlı kullanılmasından ve su kaynaklarının azalmasından dolayı sularda eksilmeler var.

Gökçebey Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin başkanlığında toplantıya; İlçe Özel İdare Müdürü İzzet TURPÇU, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan ÇETİNOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi ALBUZ ve 19 Köy Muhtarı katıldı.

BİLGİN, KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MECLİS ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ.

Gökçebey Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım ayı olağan meclis toplantının gündem maddelerine geçilmeden önce Meclis Başkanı Kaymakam Bünyamin BİLGİN Açılış Konuşması yaptı.

Kaymakam BİLGİN,” Bugüne kadar yapılan özverili çalışmalardan dolayı

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İzzet TURPÇU’ya, İl Genel Meclis Üyelerine ve Birlik Meclis Üyelerini tebrik ediyorum. 2015 Yılı Bütçesinin 2.000.000 TL’dir.

2015 yılı çalışma programı görüşülüp karara bağlanırken, muhtarların talepleri de dinlendi.

TURPÇU, BİRLİK BÜTÇESİ HAKKINDA MECLİS ÜYELERİNE BİLGİ VERDİ.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İzzet TURPÇU “2015 yılı gelir gider bütçesinin 2.000.000.00TL”olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İzzet TURPÇU,” 2015 yılı gelir gider bütçesinin 2.000.000.00TL olarak hazırlandığını Muhtarlarının taleplerinin alınarak 2015 yılında yapılacak olan Köy altyapı çalışmalarının durumuna göre bütçe hazırladıklarını söyleyerek, taleplerinin karşılanmasında Köylere Hizmet Götürme Birliği Bütçesine göre dağılımın eşit bir şekilde yapılmasına özen gösterileceği, İlçemizde bulunan 19 köy ve bağlısı olan 86 mahallenin ihtiyaçlarının Bütçe dahilinde karşılanacağını ve Köylerde yapılan çalışmalarda ihtiyaç olan malzemelerin Teknik Personelce yapılan keşifler doğrultusunda alınarak Muhtarlıklara teslim edildiğini, Köylerdeki çalışmaların köylü gücü ile ihtiyaç yerlerine imece usulü ile yapıldığını ve çalışmalarda en büyük desteği Köylünün verdiğini ifade etti. 2014 yılında yapılan Köy yollarının % 78 inin asfalt işleminin bitirildiğini geri kalan kısımlar için Köy içi parke çalışmalarının devam ettiğini ve Köy içme suyu çalışmalarında susuz köyün olmadığını, fakat yaz aylarında suların tarım amaçlı kullanılmasından ve su kaynaklarının azalmasından dolayı sularda eksilmelerin olduğunu ifade etti.

2014 Yılı içerisinde Saraçlar Köyüne 1 km asfaltlama, Köy Yolların bakımı için 1000 Ton Rotmiks ve 200 ton sıcak karışımla yolların bakımının tamamlandığını, Bodaç Köyüne ait 1800 metre asfalt tamirinin yapıldığını , Çukur Köyüne İçme sorununun çözümü için 30-75 m3 lük su deposu yapıldığını, daha temiz su kullanımı için on köyümüzde bulunan 17 su deposunun fayanslama işi tamamlandığını, yıllara sari olarak devam eden ve dört köyün su sıkıntısına cevap verecek olan su çalışmaları devam ettiğini. İlçemiz Aydınlar Bakiler Karapınar Gaziler ve Örmeci Köylerine su basan motorlarının yenileme çalışmaları tamamlandığını, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi Destekli İlçemiz Okullarının bakım onarım işlerinde ise Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesi betonlaması, Spor salonu zemin yenilemesi ve çarpma duvar yapımının tamamlandığını, Gökçebey Çok Programlı Lisesinin yirmi beş sınıfının boyanması pencerelerinin değişimi ve engelli öğrenci girişi yapımının bitirildiğini Duhancılar İlköğretim Okulu su sorununun çözümü için 20 m3 lük prizma modüler su deposu yapımının tamamlandığını ve Köy altyapı çalışmalarında

Muhtelif Köy yollarının yapımı için 7.500.m2 parke ve 1430 Torba çimentonun köy muhtarlıklarına tesliminin yapıldığını belirtti.

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.11.2014 00:52:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2483)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 130 | Toplam Ziyaretçi: 11,944,579 | Ip Adresiniz: 18.188.20.56 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.