Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇANAKCI VE MALKOÇ’TAN ‘EDES PROJESİNE’ DESTEK

Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığının finanse ettiği Filyos Belediye Başkanlığının yürüttüğü ‘EDES’ Engelli Destek Programı proje kapsamında ‘ Doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği’ Gökçebey Çanakcılar Şirketler Grubu bünyesindeki Hayvanat Bahçesinde yapıldı.

Proje ortağı Çaycuma Engelliler Derneği organizasyonunda yapıldı. Engelli çocuklar ve aileleri ile birlikte katıldığı bu projeye Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Mehmet ÇANAKCI ve Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ’ta destek verdi.

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ,” Her zaman engellilerin yanında bulunan Çanakçılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Sayın Mehmet ÇANAKCI’ya, Sayın Mithat ÇANAKCI’ya, Sayın Sezai ÇANAKCI’ya ve Sayın Hakan ÇANAKCI’ya teşekkür ediyorum. Katma değerin dışında sosyal sorumluluk projelerine de her zaman destek veriyorlar.

EDES’ Engelli Destek Programı proje kapsamında ‘ Doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği’ Engelli çocuklar ve aileleri ile birlikte Hayvanat Bahçesini gezdikten sonra Sayın Mehmet ÇANAKCI yemek ikramında bulundu. Çanakçılar Şirketler Grubu yöneticilerinden işçilerine kadar hepsini yürekten kutluyor” dedi.

Engelli çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Çanakçılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Mehmet ÇANAKCI,” Engelli çocuklarımız, öğretmenleri, aileleri ve dernek başkanı ile gelmesi bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir.” dedi.

Çaycuma Engelliler Derneği Başkanı İsmail GÖKCE ise,” Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığının finanse ettiği Filyos Belediye Başkanlığının yürüttüğü ‘EDES’ Engelli Destek Programı proje kapsamında ‘ Doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği’ Hayvanat Bahçesini gezdik. Bizleri güler ve tatlı dili ağırlayan Çanakçılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Sayın Mehmet ÇANAKCI’ya ve bizlerin hiçbir zaman yalnız bırakmayan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2014 22:49:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2841)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 385 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,447 | Ip Adresiniz: 3.12.36.30 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.