Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR’DAN ZELİHA DERELİ VE BERKAY-BERKANT ERMİŞ KARDEŞLERE YARDIM ELİ

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek’te yürümekte zorluk çeken Zeliha Dereli’yi tedavisi için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı üyesi Prof.Dr. Ali Kemal Us’a, Devrek Karacaören Köyünden kas hastası Berkay ve Berkant Ermiş kardeşleri tedavileri için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Gülhis Deda’ya götürdü. Sonrasında Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Dereli ve Ermiş aileleri ile birlikte akşam yemeği yedi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamasında; ”Zeliha Dereli kardeşimizi daha önce evinde ziyaret etmiştim ve tedavi olması için yardımcı olacağımızın sözünü kendisine ve ailesine vermiştik. Bu konuda üzerimize düşeni o zaman olduğu gibi bugünde yapacağımızın sözünü veriyorum. Öncelikle rahatsızlığı için uygun bir uzmandan randevu alarak kendisini o uzman doktorla görüştürdük. Muayenesini yapan hocamız bundan sonraki tedavi süreci ve yapılması gerekenleri Zeliha’ya söyledi. Zeliha kardeşimizin tedavi sürecindeki olumlu haberler ve kardeşimizin çabalarıyla rahatsızlığında epey aşama kaydedeceğimize inanıyorum. Zeliha kardeşimizde oldukça istekli. Yapacağı egzersizler ve tedaviler ile daha rahat yürüyebilecek.

Berkant ve Berkay Ermiş kardeşleri de daha önce evlerinde ziyaret ederek tedavi olmaları için yardım sözü vermiştim. Rahatsızlıkları ile ilgili uzman bir doktora götürdük. Hocamız bu çocuklarımızın da tedavileri ile ilgili anne ve babaya bilgiler verdi. Bu rahatsızlıkta dengeli beslenmenin ve kilo almamanın önemini ve egzersiz yapılması gerektiğini belirtti. Özellikle çocukların günlük aktivitelerini yaparken anne ve babanın yardım etmemesini istedi. Öncelikle çocuklarımız fazla kiloları için diyet yapması gerekiyor. Günlük egzersiz yapması gerekiyor. Çocuklarımızın tedavileri için elimizden geleni yapacağız. İnşallah en kısa sürede Zeliha Kardeşimizde Berkant ve Barkay kardeşlerimizde sıhhatlerine kavuşur. ”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.11.2014 13:53:07  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2511)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,023 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,894 | Ip Adresiniz: 3.134.102.182 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.