Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gökçebey’de, 29 Ekim cumhuriyet bayramı kutlama programı kapsamında çelenk töreni düzenlendi.

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen törende; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Savcısı Faruk Yavuz, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuray Yiğit, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sevim Küçükbekir, Gökçebey İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Tarih Araştırmacısı Sadi Uyar, Ziraat Odası Başkanı Necmi Pazar, MHP İlçe Başkanı Ali Gücük, Gökçebey Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özer, Belediye Meclis Üyesi İsmet Karcı, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı Osman Bayraklı, İlçe Müftüsü Veyis Susam, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Gökçebey İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Eskici’nin yanı sıra ilçe halkı katıldı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin Cumhuriyetin ne kadar büyük fedakârlıklarla kurulduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal çağdaş bir cumhuriyet kurmuş ve bize hediye etmiştir. Bize emanet ettiğiniz cumhuriyetimizin ne kadar büyük fedakârlıklarla kurulduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Devletimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Cumhuriyet Savcısı Faruk Yavuz, Cumhuriyet Meydanında bulunan ATATÜRK anıtına çelenk bırakıldı.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.10.2014 20:57:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3412)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 314 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,376 | Ip Adresiniz: 18.223.196.59 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.