Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
DEVREK BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET ŞÖLENİ

Devrek Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını şölene çeviriyor.

Cumhuriyetin 91.kuruluş yıldönümü ile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Devrek Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılan etkinliklerle bayram coşkusu adeta şölene dönecek. Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Devrek Belediyesi ile Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle bugün saat 09.00’da Cumhuriyet Koşusu düzenlenecek. Küçükler kız erkek, yıldızlar kız erkek ve gençler kız erkek kategorilerinde yapılacak olan koşuda dereceye girenlere çeşitli ödüller takdim edilecek.

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ İLE HALK KONSERİ DÜZENLENECEK

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Devrek Belediyesi tarafından Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlenecek. Cumhuriyet Yürüyüşünün hemen ardından havai fişek gösterisi yapılacak. Saat 19.30’da da Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenecek olan halk konseri ile şölen tamamlanacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci Cumhuriyet Bayramı’nı şölen havasında kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getirerek etkinliklere tüm Devrek halkını davet etti.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 27.10.2014 17:27:37  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2435)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 657 | Toplam Ziyaretçi: 11,946,777 | Ip Adresiniz: 3.142.250.114 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.