Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇANAKCILAR ŞİRKETLER GRUBU CAMİİ YAPTIRIYOR

Çanakçılar Şirketler Grubu, Gökçebey’e Camii yaptırıyor.

Yeni Mahallesi Veyisoğlu Cadde üzerine Çanakcılar Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Camii’nin temeli törenle atıldı.

Camii temel törenine; Çanakcılar Şirket Grubu kurucu Onursal Başkanı Mithat Çanakcı, Mehmet Çanakcı, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Çanakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Belediye Meclis Üyesi İsmet Karcı, Belediye Zabıta Komiseri Celal Başoğlu, İlçe Müftüsü Veyis Susam, Nail Arat, Osman Ala, Emekli Hoca Rasim Temel, Mustafa Çetinoğlu, Arif Seferoğlu, Hilmi Gökmen, Makap Yağ fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Başoğlu, Sabahattin Etçibaşı, Taksin Temel, Muzaffer Özkan, Yalcın Egemen ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yeni Mahallesi Veyisoğlu Cadde üzerine, Çanakcılar Şirketler Grubu tarafından yaptırılan 200 m2 Camii’nin Müteaahiti Ekip İnşaat İsmail Yılmaz.

Çanakçılar Şirketler Grubu tarafından yapılan, Mimarı özelliğine sahip olan çift minareli camiinin temeli atma töreninde, İlçe Müftüsü Veyis Susam yaptığı konuşmada;” Yeryüzünde Allah’ın en çok sevdiği mekânlar, kendisini bir kabul eden Müminlerin ibadet mekânı olan camilerdir. Camiler, Müminleri namazda aynı kıblede buluşturduğu gibi kalpleri birleştiren, gönülleri insana layık bir şekilde şefkat ve rahmetle buluşturan müstesna yerlerdir. Birazdan temelini attığımız bu camimiz Yeni Mahalle Veyisoğlu caddesindeki yerleşim yerleri için büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Ben bu caminin yapımını üstlenen Çanakcılar Ailesine teşekkür ediyor ve hayırlarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diyerek dua okudu. Kesilen kurban ardından camiinin temeli atıldı.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

4*

*

*

*

*

*

*

*

Camiinin temel atma törene katılan vatandaşlar Çanakcılar Ailesine teşekkür ettiler.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.10.2014 00:07:31  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4613)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 568 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,846 | Ip Adresiniz: 54.234.136.147 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.