Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İlçe Müftüsü Susam İbrahimbeyler Mahalle Cami’sinde

Gökçebey İlçe Müftüsü Veyis Susam köy ve mahallerde bulunan camii ziyaretlerine devam ediyor.

Gökçebey Veyisoğlu Köyü İbrahimbeyler Mahallesi Cami’sine ziyaret eden İlçe Müftüsü Veyis Susam’ı Muhtar İsmail Aydemir, Ahmet Aydemir, Kenan Aydemir ve cami imamı karşıladı.

Veyisoğlu İbrahimbeyler mahallesinde bulunan cami önündeki merdivenlerin mermer çalışmaları devam ediyor. Camii havlusun içinde 7 metre eninde ve 17 metre uzunluğunda kapalı alan ile cevre düzenlemesi köy sakinleri ile hayırsever vatandaşların desteği ile tamamlandı. Yapılan bu çalışmaları yerinde inceleyen İlçe müftüsü Veyis Susam,”camii önünde yapılan güzel çalışmalara kurum olarak gerekli desteğimizi veriyor ve vermeye de devam edeceğiz. İbrahimler Mahallesinde bulunan cami havlusu içinde yapılan yeniliklerde emeği bulunan herkesi tebrik ediyor ve onlardan Allah razı olsun .”dedi.

Veyisoğlu Köyü Muhtarı İsmail Aydemir ise,” İbrahimbeyler mahallemizde bulunan camii havlusunda yapılan hizmetlere maddi ve manevi destek veren başta Adıyaman Gerger İlçesine tayini çıkan çok değerli Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu’na, İlçe Özel İdare Müdürü Sayın İzzet Turpçu'ya, Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Sayın Mithat Çanakcı’ya, Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk’e, Gökçebey Müftüsü Sayın Veyis Susam’a, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş’e, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Kenan Çetinoğlu'na, "Çayaltı HES ve Regülâtörü" yapımını üstlenen Bayır İnşaat yetkilisi Nevzat Bayır’a, Aydemir Kereste San. Ltd. Şti. işletme sahibi İşadamı Engin Aydemir’e, Almanya’da çalışan işçi gurbetçimiz Satılmış Aydemir’e, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Sayın Latif Aydemir’e ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.10.2014 03:12:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3817)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,764 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,042 | Ip Adresiniz: 44.211.243.190 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.