Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP GÖKÇEBEY YENİ BAŞKANI CEM OKTAY

CHP Gökçebey İlçe Başkanlığının 10’nuncu Olağan Genel Kurul toplantısı Belediye Aile Çay Bahçesinin Düğün Salonunda yapıldı.

Kongreye tek liste ile katılan Cem Oktay, delegelerin oyuyla CHP Gökçebey İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye; CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP Eski İl Başkanı Şerafettin Turpçu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir,  ADD Devrek Şube Başkanı Murat Altunok, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaman, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılınç, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir, Devrek Belediye Meclis Üyesi Bayram Çınar, Devrek Belediye Meclis Üyesi Fatih Kıycı, CHP Merkez eski İlçe Başkanı Tarık Coşkun, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, CHP Gökçebey Eski İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, Halit Karademir, ADD Gökçebey Şube Başkanı Hasan Oktay’ın yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu.

CHP Gökçebey İlçe Başkan Adayı cem Oktay,” İlçe kongremize hoş geldiniz. Bu aldığımız bayrağı daha ileriye daha yükseğe taşımak, halkımıza hizmet etmek, doğrunun hep yanında ama yanlışında dimdik karşısında durmak amacıyla yönetime aday olduk. Şu ana kadar partimizden emeğini esirgemeyen en ücra köydeki sandık görevlimizden, belde, ilçe ve il yönetim kurullarımıza ve başkanlarımıza, sayın milletvekillerimize, destekleri ile hep yanımızda olan halkımıza, sonsuz teşekkürler ediyorum.

Bu vatan karşısında emeği olan Kuvay-i Milliye ruhundan doğmuş, kurucusu ve ilk genel başkanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olan, Cumhuriyet Halk Partisin ilçe başkanlığı, bizler için onur veren mukaddes bir görevdir. Beni bu göreve layık görmelerinden dolayı, herkese bir daha şükranlarımı sunuyorum. CHP demek eşitlik demek, CHP demek dürüstlük demek, CHP demek adalet, hak, hukuk demektir. CHP demek paylaşmak, bölüşmek demektir. CHP demek çalışmak, üretmek demektir. CHP demek saygıda dimdik, sevgi demektir. CHP demek kardeşçe yaşamaktır. Dürüst, araştıran, paylaşan ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

İlçe Kongresi konuşmaların ardından yapılan seçimle, tek lise ile gidilen seçimde, CHP İlçe Başkanlığına Cem Oktay delegelin oyları ile seçildi.

CHP Gökçebey İlçe yönetimi; Başkan Cem Oktay.

Asil Yönetim Kurulu Üyeleri; Mürvet Alacaklı, Musa Aladağ, Ahu Doğan, Gürsel Gökmen, Ramazan Karademir, Salim Kaya, Aydan Kökgöz, Seyfi Saygı, Tülay Türkyılmaz, Sadi Uyar.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: İsmail Aratoğlu, Nazif Bostancı, Fatih Ala, Tolga Tuzcuoğlu, Hakan Güney, Cengiz Albuz, Ramazan acar, Nadim Kılınç, Fatma Gençel, Hatice Pazar, Nezahat Kılınç, Hayriye Kaya.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.10.2014 18:03:07  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3245)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,745 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,023 | Ip Adresiniz: 54.242.191.214 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.