Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR, GÖKÇEBEY’DE KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,

Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey AK Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın, Bakacakkadı AK Parti Belde Başkanı Ümit Gökdemir, Gökçebey İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Çetinoğlu, Rahmi Albuz ve Gökçebey AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları gerçekleştirilen toplantıda köy muhtarlarının sorunları, taleplerini dinledi.

GÖKÇEBEY’Lİ KÖY MUHTARLARI ULUPINAR’A SORUNLARINI AKTARDI.

Gökçebey AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bütün köy muhtarları hazır bulunurken kırsalda yaşanan sıkıntılar hakkında söz alarak taleplerini, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a aktardılar. Köy Muhtarlarının kırsalda yaşayan halkımızın yol, su ve kanalizasyon sorunu başta olmak üzere öğrenci servisleri, sağlık ihtiyaçları konusunda taleplerini AK Partili yetkililere ilettiler.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, toplantının ardından yaptığı açıklamada;” Zonguldak gerek coğrafi yapısı gerek fiziki yapısı başta olmak üzere zor bir şehir. Şehrimiz coğrafi açıdan zor olduğu için alt yapı ve üst yapı hizmetlerimizin tamamlanması biraz zaman alıyor. AK Parti Hükümeti olarak Zonguldak ve ilçelerine en iyi hizmeti getirmeyi çalışıyoruz. 2000’li yılların Zonguldak’ı ile 2014 Türkiye’sinin Zonguldak’ı arasında getirilen hizmetler açısından önemli değişiklikler bulunmaktadır. Hükümetimiz Gökçebey ilçesinde de kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermektedir. AK Parti Hükümetimiz ile Gökçebey ilçesinde yollarımız %80 oranında tamamlanmıştır. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışlardan dolayı yollarda bozukluklar yaşanmış olup, bu sıkıntıların giderilmesi konusunda İl Genel Meclis Üyelerimiz gerekli çalışmaları başlatmışlardır”

GÖKÇEBEY’DE HİZMETTE GÖZLE GÖRÜLÜR DERECEDE DEĞİŞİM YAŞANMAKTADIR.

Bu sıkıntıların giderilmesi konusunda bizler Ankara’da, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ve üyelerimiz ise yerelde üzerlerine düşen hizmet çalışmalarına devam etmektedir. Bildiğiniz gibi 30 Mart yerel seçimleri ile sonrasında görevi devralan Vedat Başkanımız, bilindiği gibi Gökçebey’in tüm sorunlarını bilmektedir. Bu sorunların giderilmesi konusunda projeleri ile Ankara’da ilgili birimlerin kapısını çalmaktadır. Bizlerde kendilerine destek vermekteyiz. Bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu toplantı ile Gökçebey Köy Muhtarlarımızdan taleplerini aldık. Bu hizmetlerin büyük çoğunluğunu çözdüğümüzü sizler ifade ediyorsunuz. Muhtarlarımızın köyleri ile ilgili talepleri çözülemeyecek sorunlar değildir. Bugün illerde yaşanan kanalizasyon sorunlarını artık köylerde konuşulması ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesidir. Birçok köyde bu sorunlar çözülmüştür. Bazı köylerimizde ise çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmaların tamamlanması bildiğiniz gibi maddi kaynak gerektirir. Hükümetimiz kaynak aktardıkça bu çalışmalar tamamlanacaktır. Bizlerde takipçisi olacağız.” Dedi ve köylerde yapılan bayramlara gitti.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.10.2014 02:26:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2798)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 299 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,577 | Ip Adresiniz: 184.72.135.210 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.