Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’de Leyla Durdu Çok Amaçlı Salon’un Açılışı Yapıldı.

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lise’sine yapılan, Leyla Durdu adı verilen Çok Amaçlı Salon’un açılışı törenle yapıldı.

Törene; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin, Ziraat Odası Başkanı Necmi Pazar, Gökçebey Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özer, Belediye meclis Üyesi İsmet Karcı, Belediye meclis Üyesi Ender Aydemir’in yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Anadolu Lise’sine yapılan, Leyla Durdu adı verilen Çok Amaçlı Salon’un açılışı töreni Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başladı.

Leyla Durdu adı verilen Çok Amaçlı Salon’un açılış kurdelesini, ; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz ve Kemal Durdu kesti.

“ ÇOK AMAÇLI SALON OKULUMUZUN VİZYONUDUR”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş yaptığı konuşmada;” Böyle güzel ve nezih bir salonda bulunmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Eğitim ve Öğretim sadece sınıfta olmaz. Sosyal, Kültürel Sanatsal etkinlikler bu tür çok amaçlı salonlarda gerçekleşir. Bugün açılışını yaparak kullanıma sunulan salon önemli bir kazanımdır.

Bundan böyle Sosyal-Kültürel – Sanatsal faaliyetlerimiz bu salonumuzda gerçekleşecektir.

Öğrencilerimizin kabiliyeti, becerisi özgüveni gelişecek kişiliği burada bu salonda gelişecektir.

Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinde halk katkısı önemlidir. Ve bizler içinde çok kıymetlidir.

Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’ten salonumuzun donatımı için yardım talep ettiğimizde bizleri Kemal beyi ulaştırdı. Kemal’bey de imkânlarını seferber ederek kızı Leyla Durdu adına örnek bir davranış sergileyerek Çok Amaçlı Salonumuzun donatımını sağladılar. Teşekkür ediyorum” dedi.

*

Kemal Durdu’nun yazılı açıklaması ise,” Sayın kaymakamım, belediye başkanım, değerli misafirler ve öğrenciler. Kızım adına yaptırdığım etüd merkezinin açılışına katılarak beni onurlandırdığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ben küçük yaşta çalışmak için Almanya’ya göç etmek zorunda kaldım. O zamanki ekonomik şartlar ve imkânsızlıklar nedeniyle eğitimimi tamamlayamadım.

Eğitimin insanları nereden nereye getirdiğini, nasıl değiştirdiğini, geliştirdiğini yurt dışında yaşarken gördüm ve sürekli olarak kendimi geliştirmeye çalıştım.

Kızım Leyla küçük yaşta geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Kızımın adını yaşatmak, birer evladım olan sizlere de yararlı olabilmek için bu etüd merkezini yaptırmış bulunmaktayım. Gençlerimize okul ve sonraki hayatlarında başarılar dilerim.” Dedi.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Kemal Durdu’ya plaket verdi.

*

Belediye Başkanı Vedat Öztürk’te çiçek verdi.

Aygül Adaşbay “ Yardımlaşma”, Nursima Uyar “ Yardım severlik” Şiirler okundu.

*

Müzik Öğretmeni Hasan Kerter eşliğinde ( Karadır Kaşların, Dostum ve Su sızıyor) türkülerin okunmasıyla tören sona erdi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.10.2014 21:46:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3568)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,049 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,855 | Ip Adresiniz: 18.218.138.170 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.