Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM HAMİTOĞLU’NA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

Adıyaman Gerger İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nun onuruna veda yemeği verdi.

100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü restoranda verilen yemeğe; Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakcılar Seramik San. ve Tic. A.Ş. Onursal Başkanı Mithat Çanakcı, Çanakcılar Seramik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Çanakcı, Karademir Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karademir, İş Bankası Gökçebey Şubesi Müdürü Pirali Gürhan, Gökçebey Kaymakam Sekreteri Sevda Başlı, Aydemir Kereste San. Ltd. Şti. işletme sahibi İşadamı Engin Aydemir, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Evren Durmaz, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Yurtbay Yem Genel Müdürü Emin Kumkumoğlu, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Gökçebey Sınırlı Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Kadir Başlı, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Boduroğlu, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, Zeki Kılınçarslan, Veyisoğlu Köy Muhtarı İsmail Aydemir, Gaziler Köy Muhtarı Zeki Usluoğlu,

Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Gökçebey Belediye Eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan, Çarşı İçi Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş’ın yanı sıra birçok davetli katıldı.

Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nun 2,5 yıl görev sürecinde Gökçebey’e yaptığı başarılı hizmetlerin slâyt gösterisi sunuldu.

“GÖKÇEBEY’E BİRLİKTE HİZMET ETTİK”

Yemekte bir konuşma yapan Gökçebey Belediye Başkanı Vedat öztürk,” 30 Mart tarihinden itibaren Gökçebey Belediye Başkanı seçilmemden bu yana Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu Beyle birlikte çalışıyoruz. Sağ olsunlar güzel bir ortamda hep birlikte çalışarak, Gökçebey’imize sizlerin de desteği ve birlikteliği ile hizmet etmeye çalıştık.

Muhakkak hizmet ettikleri her yerde bir eser bırakarak kendilerinden sonra gelenlere devrederek yeni yerlerine heyecan ve şevkle uğurlanıyorlar. Bu vesileyle Sayın Kaymakamımıza da gideceği yer olan Adıyaman Gerger İlçesinde başarılı, sağlıklı, huzurlu, hizmet dolu bir dönem diliyoruz. Burada yaptığı güzel hizmetlerin artarak orada da devam etmesini bekliyoruz ve buna inancımızın tam olduğunu belirtiyoruz. Kaymakamımıza yeni görev yerinin tekrar hayırlı olmasını dileyerek kendisine başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Başkan Vedat Öztürk, Kaymakam Bülent Hamitoğlu’na hemşerilik beratı verdi.

“ ADAM GİBİ ADAM”

Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir,” Vedaları sevmem. 30 Mart’ta kadar değerli arkadaşımdı. Yerel seçimlerde Bakacakkadı Belediye Başkanı seçildim ve o günden sonrada değerli amirimdi. Birlikte güzel çalışmalar yaparak halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Gökçebey’e ve Bakacakkadı beldemize yaptığı hizmetlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Bülent Hamitoğlu’nu teşekkür ediyorum. Kısacası, Adam gibi adam. Sizleri unutmayacağız. Başarlı çalışmalarınıza Gerger İlçesinde devam edeceksiniz. ” dedi. Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Kaymakam Bülent Hamitoğlu’na plaket vererek Başarılarının devamını diledi.

“NE ZAMAN EVLİ BİR KAYMAKAMLA ÇALIŞMAYA BAŞLASAK İŞTE OZAMAN VEDA KONUŞMASI BAŞLIYOR”

Gökçebey İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ise,” 19.03.2012 tarihinde ilçemizde göreve başlayan Sayın Bülent Hamitoğlu görevini akla mantığa sağduyuya seslenen hiçbir aşırı pürüzlü noktası bulunmayan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılık ilkesi ile sürdürmüş, Gökçebey ilçesine 1 Anadolu Lisesi, 1 İmam Hatip Lisesi, Gençlik Merkezi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, yeni bir hastane projesi, AB projeleri, İlçe Emniyet Amirliği Binası yanı sıra birçok hizmet projesine imzasını atmıştır.

Ben ilçede 8 yıldır Özel İdare Müdürü olarak görev yapmaktayım. Görevimden dolayı ilçemize atanan kaymakamları, kaymakamlık lojmanında karşılayıp, kaymakamlık lojmanından uğurlayanlardanım. 2007’den buyana 7 kaymakamla çalıştım. Bizim şansımıza olsa gerek diyorum. 3 tanesini bekâr olarak gönderdik. Bülent beyden önceki kaymakam Halit Benek evlendi. Bir ay sonra eşinin görev yaptığı yere gitti. Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu’nun düğünün olduğu duyan İçişleri Bakanlığı müşterek kararname ile atanması yapıldı. İlçemize atanan kaymakam da bekâr. Biz ne zaman evli bir kaymakamla çalışmaya başlasak işte o an veda konuşmaları başlıyor.

Veda; Özünde ayrılığı, ayrılık bir kopuşu, yapılanları hayale dönüşü, ayrılırken birbirlerine esenlik dileme demektir.

Ben ilçe kaymakamımıza bundan sonraki yaşamlarında mutluluk sağlık ve başarı dolu bir hayat ve bu hayat diliminde Zonguldak Valisi olarak görmeyi arzu ediyoruz” dedi. Ve Kaymakam Hamitoğlu’na hediyesini verdi.

“ÇOK SAYGIDEĞER BİR GÖKÇEBEY HALKI TANIDIM”

Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu,” “2,5 yıl kadar bir süreyle Gökçebey’de hizmet etme ve sizlerle beraber olma şansı buldum. Gökçebey’de bulunmak gibi mutlu ve unutulmaz bir dönemi sizlerle birlikte yaşadım. Bu dönem içerisinde elimizden geldiğince, ne kadar faydalı olabildiysek, ne kadar hizmete katkı sunabildiysek, Gökçebey’e ve Gökçebey’de yaşayan insanımıza, onun tarihine, kültürüne yaraşır hizmetlere ne kadar katkı sağlayabildiysek, ne kadar göz nuru akıtabildiysek, ne kadar alın teri dökebildiysek bizimle beraber gidebilecek olan güzellikler onlardır, bir nebzede olası böyle bir yanımızda hediye götürebiliyorsak dünyanın en bahtiyar insanıyız.

Hep söylerler acı günlerimiz oldu, tatlı günlerimiz oldu. Çok şükür benim Gökçebey’de acı günüm olmadı. Belki yorgun ve gergin günlerimiz oldu. Morallerimizin, motivasyonumuzun olumsuz etkilendiği olaylar, günler olmuştur ama Rabbime şükrediyorum benim çok şükür acı günüm olmadı. Tatlı hatıralarımız oldu mu? Evet oldu, çok sevdiğimiz, saydığımız, birlikte olmaktan çok şey öğrendiğimiz, değerli insanlar tanıdım. Çok müstesna olaylara da şahit oldum. Onlardan da çok şeyler öğrendim ve önemli dersler çıkardım. O derslerle tecrübe dağarcığımıza bir şeyler daha eklemek suretiyle buradan ayrılmak gibi bir bahtiyarlığa eriyoruz.

Bu eserlerin oluşmasına, bu bahtiyarlıkların vücuda gelmesine emeği katkısı olan, alın teriyle, sözüyle, bakışıyla, duruşuyla katkı sağlayan tüm Gökçebeylilere ve siz değerli çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Gökçebeylilere hakkımı canı gönülden, yüreğimin en derin zerresinden hissederek helal ettim. Sizlerin de eğer benim üzerimde eğer kalmış olan bir hakkınız varsa onu da helal etmenizi diliyorum. Her ne kusur etmiş isem, bilerek ya da bilmeyerek her hangi bir kardeşimin, köylümün, kentlimin, memurumun, amirimin gönlünü inciten kalbini kıran bir şeyim, davranışım sözüm olduysa bilesiniz ki bu kesinlikle ve kesinlikle sadece görevin ve hizmetin koşullarından kaynaklanmıştır. Yoksa hiç kimseye karşı, hiç kimsenin şahsiyetine karşı, ne bir saygısızlığımız, ne bir terbiyesizliğimiz ne bir kırgınlığımız olabilir.

Saygıdeğer Gökçebey halkıma ki bunu öğünerek ve özellikle altını çizerek söylüyorum. Çok saygıdeğer bir Gökçebey halkı tanıdım ben. Tekrar Allah’a ısmarladık diyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.09.2014 03:52:26  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4638)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 321 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,847 | Ip Adresiniz: 54.166.234.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.