Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AYDEMİR’DEN YÜKSEL AİLESİNE KUTLAMA MESAJI

Denge Gazetesinin Bölge Temsilcisi Latif aydemir, Samsun’un Çarşamba İlçesinde sevilen ve sayılan ailelerinden SMMM Hicabi YÜKSEL’in mutlu günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gazeteci Aydemir, Yüksel ailesinin mutlu günü dolayısıyla kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi.

SMMM Hicabi YÜKSEL ağabeyimizin oğulları, Yüksel Mali Müşavir Bürosu (eniştem) Cevat Arif Yüksel- (kardeşim) SM Mali Müşaviri Adayı Selda AYDEMİR YÜKSEL ile Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in işyerinin açılışı 02.09.2014 Salı günü Çarşamba İlçesi Orta Mahalle Cemil Ş. Cd. Özbek İşhanı kd. Saat: 13.00’de törenle yapıldı.

Açılışa; Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan’ın yanı sıra işadamları ve çok sayıda ilçe esnafın katıldığını öğrendim.

SMMM Hicabi YÜKSEL’in oğulları; Yüksel Mali Müşavir Bürosu Arif YÜKSEL ile Selda AYDEMİR YÜKSEL ve Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in bu mutlu gününüze yoğun işlerimden dolayı gelemedim. Ama gönlüm sizlerle beraberdi.

SMMM Hicabi Yüksel Ağabeyin oğulları; Yüksel Mali Müşavir Bürosu Arif YÜKSEL ile Selda AYDEMİR YÜKSEL ve Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in yeni açtıkları işyerinde bol kazançlar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Latif AYDEMİR

Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.09.2014 03:33:32  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4105)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 757 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,047 | Ip Adresiniz: 3.238.142.134 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.