Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KODAMAN’DAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öz Emniyet Otobüs Firması Gökçebey Şubesi Erkan Kodaman, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Öz Emniyet Otobüs Firması Gökçebey Şubesi Erkan Kodaman, “Sayın Başkanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İlçemizin geleceği adına belediyecilikte değişim şarttı. Bu değişim sizlerin önderliğinde gerçekleşmiştir. Seçildiğiniz günden bugüne değişimin etkisi disiplin başta olmak üzere temizlik konusuna kadar etkisini göstermeye başlamıştır. Belediyecilik deneyiminizle ilçemizde başarılı hizmet projelere imza atacağınıza inanıyorum. İlçemize yapacağınız hizmetlerde bir esnaf olarak bizlere de düşen bir görev olursa seve seve yaparız. Belediye Başkanlığınız Gökçebey’imize hayırlı ve uğurlu olsun. Başkanlık görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hedefim; Gökçebey’e birçok hizmet projelerimi gerçekleştirerek eserler bırakmak istiyorum. Gökçebey hepimizin. Hep beraber el ele, omuz omuza vererek birlikte çalışacağız. Bize inananları asla mahcup etmeyeceğim. Toki evleri ve Doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.04.2014 16:56:52  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3849)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 699 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,135 | Ip Adresiniz: 3.23.101.60 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.